A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)

Belföld, 2021.02.25

    Budapest, 2021. február 25., csütörtök (OS) - Háziorvosok és polgármesterek meghallgatásával folytatja munkáját a Covid 2021 Vizsgálóbizottság

Az önkormányzatok azonban nem hagyták magukra a súlyos nehézségekkel küzdő egészségügyi dolgozókat, hanem még a kormány feladatait is átvállalva járultak hozzá járvány elleni védekezéshez. Többek között védőfelszereléseket, teszteket biztosítottak a kórházaknak, a háziorvosoknak és a településük lakóinak. Mindezek ellenére a Fidesz továbbra sem hagyott fel az önkormányzatokkal szemben folytatott
hadjáratával, amellyel jelentősen megnehezíti a koronavírus-járvány elleni védekezést. A kormány a kicsinyes bosszúpolitikájával végső soron a magyar embereket bünteti, amely egy világjárvány és egy gazdasági válság közepén rendkívül veszélyes.
A vizsgálóbizottság tagjai mindezek tudatában fontosnak tartják annak vizsgálatát, hogy a járványkezelés érdekében miért és mit tett vagy mulasztott el megtenni a kormány. Éppen ezért az ellenzéki képviselők szerint elengedhetetlen azok meghallgatása, akiket közvetlenül érintettek a fenti kormányzati intézkedések.
A Covid 2021 Vizsgálóbizottság következő ülésén ezért részt vesz Dr. Hámori Katalin, Dr. Kerekes László és Dr. Lantos István háziorvos, valamint Karácsony Gergely főpolgármester, Nyirati Klára, Baja polgármestere és Nemény András, Szombathely polgármestere.

Jobbik
Demokratikus Koalíció
LMP
MSZP
Momentum
Párbeszéd



Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!