A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye

Belföld, 2021.02.06

    Budapest, 2021. február 6., szombat (OS) - A baloldal a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva ismét hangulatot kelt

Magyarország legmodernebb kórháza, a Dél-budai Centrumkórház 1,2 millió ember számára nyújt majd egészségügyi szolgáltatást. A minden tekintetben 21. századi létesítmény előkészítése gondosan, körültekintően és nagy szakmai felkészültséggel zajlik. A beruházás előkészítése során kiemelt figyelmet fordítottak a terület kijelölésére. Az épület leghatékonyabb megközelítésének biztosítása érdekében pedig valamennyi közlekedési formát érintő infrastruktúra-fejlesztés történik majd. Így a közösségi, a közúti, valamint a gyalogosok és kerékpárosok megfelelő kiszolgálására alkalmas közlekedési infrastruktúra kerül megtervezésre, mely nemcsak az egészségügyi intézmény, hanem a térség közlekedési igényeit is kielégíti majd.
Míg a magyar kormány a koronavírus-járvány megfékezéséért dolgozik, addig a baloldal az emberi élet védelme érdekében sem volt képes az összefogásra, nem segíti, csak sorozatosan hátráltatja a védekezést. Ezek után még - arcpirító módon - a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva próbálnak ismét médiafigyelemhez jutni.

Dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője



Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!