A Liberálisok Sermer Ádámot indítják a 2019-es főpolgármester-választáson

Belföld, 2018.10.11

A Magyar Liberális Párt saját főpolgármester-jelöltet indít a 2019-es önkormányzati választásokon. A Liberálisok jelöltje Sermer Ádám, akinek célja a főváros önállóságának és függetlenségének megerősítése, Budapest modernizálása és gazdasági fellendítése - közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a Magyar Liberális Párt egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak. Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, a természeti értékek erősebb védelme, a zöldfelületek nagyarányú bővítése kapott fontos szerepet - olvasható a közleményben.

Mint írták, a Liberálisok célja, hogy megszólítsák és bevonják a fiatalokat Budapest jövőjének tervezésébe és kialakításába. A Magyar Liberális Párt a jelenlegi vezetés "elavult és kizárólag a kormányzati érdekeket szem előtt tartó politikájával" szemben kínál alternatívát - tették hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!