A magunkkal vihető egészség

Belföld, 2019.02.27

Annyi mindenből készítettek már hordozható változatot, ami az egészséges táplálkozáshoz kötődik.

Tisztavíz üzletház - H2-GO A Tisztavíz-Üzletház kínálatában is találunk számos ilyen készüléket: csapra szerelhető asztali vízszűrő, desztillált víz előállítására alkalmas házi desztilláló készülék stb. Sőt, ez alkalommal szeretnénk kicsit bemutatni a H2-gO készüléket, mely hidrogénnel dúsítja az ivóvizünket!

Mi is pontosan a H2-gO?

A H2-gO hidrogénnel dúsító készülék egyik előnye, hogy könnyedén magunkkal vihetjük bárhova. A letisztult stílusnak és a praktikus méretnek köszönhetően elfér irodánkban, utazások alkalmával a konyhapultokon, sőt, otthonunkban is kis helyet fog elfoglalni, legyen bármekkora is a főzésre kijelölt helyiségünk. Könnyű karbantartása miatt igazi technikai antitalentumok is könnyedén elbánnak vele! Próbálják ki!

Milyen műszaki paraméterei vannak?

Hordozható, üveges kivitelezésben készült, aminek működésére jellemző, hogy gyorsan, alig 3 perc alatt készít hidrogénes vizet, az elkészített hidrogénes víznek pedig igazán magas az antioxidáns tartalma. A készülékbe kizárólag tisztított ivóvizet töltsünk, melynek alacsony az ásványianyag tartalma, mert ezzel is elősegítjük azt, hogy a készülék hosszú ideig működhessen. Az egészségesség jegyében BPA mentes a termék, nem kell tartani attól, hogy a műanyag tönkreteszi a hidrogénes vizünk értékét.

Az akkumulátor élettartama igen nagy, egy feltöltés lehetővé teszi, hogy 50 programot tudjunk elindítani, de az akkumulátor teljes élettartama alatt körülbelül 4500-7500 programot indíthatunk el. Strapabíró készülék, nincs olyan alkatrésze, ami folyamatos cserére szorulna, de a biztonság kedvéért a vásárlástól számított 1 éven belül teljes körű garanciát vállal a cég! Ajánljuk azon kedves vásárlóknak a terméket, akik folyamatosan úton vannak hosszabb-rövidebb időszakokra, és a hidrogénes vizet napi szinten kívánják fogyasztani kúra jegyében, de az otthoni Lourdes berendezést nem kívánják magukkal cipelni. Akinek pedig nincs még Lourdes vízkészítő berendezése, de szeretné kipróbálni a hidrogénes vizet napi fogyasztás céljából, annak szintén jó választás lehet a H2-gO berendezés.

Miért érdemes hidrogénnel dúsított vizet fogyasztani?

Azért érdemes fogyasztani a hidrogénnel dúsított vizet, mert felgyorsíthatja a szervezetünk anyagcsere-folyamatait, amennyiben kúraszerűen, napi szinten fogyasztjuk. Így lesz hatékony a szervezetünkben keletkezett szabadgyökök megkötésére, ártalmatlanítására. Miért fontos ez? Mert a szabadgyököknek nevezett káros molekulák képesek a szervezetünk egészséges sejtjeit károsítani, miközben az elektronhiányukat próbálják kémiai úton kiegyenlíteni. A hidrogénes víz antioxidáns hatásának köszönhetően csökkenthetjük a szabadgyökök számát a szervezetben, így támogatva a szervezetünk öngyógyító erejét.

A Tisztavíz-Üzletház kínálatában számtalan víztisztító és vízkezelő készüléket találhatunk, amik segítenek abban, hogy otthon és útközben is egészséges vizet tudjunk fogyasztani.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!