A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS) közleménye

Belföld, 2020.02.25

    Budapest, 2020. február 25., kedd (OS) - Oktatási konferenciát szerveznek a héten a JCC Budapest Bálint Házban, a CEU Center for Policy Studies és a Milestone Institue együttműködésével.

Poszt-NAT: Mozgástér, ellenállás és a cselekvés útvonalai címmel oktatási konferenciát szerveznek a héten a JCC Budapest Bálint Házban, a CEU Center for Policy Studies és a Milestone Institue együttműködésével.
A konferencia célja, hogy rámutasson azokra a problémákra, amelyek az oktatás szereplőit szorongatják napjainkban.
A konferencia első kerekasztalában az oktatásban résztvevő szakemberek beszélgetnek azokról a lehetőségekről, amelyeket az autonómiájuk megtartására látnak a NAT 2020 megjelenésének fényében.
A második panelbeszélgetésben az oktatás szabadságáért dolgozó civil szervezetek képviselőit kérdezik arról, hogy ők milyen eszközöket látnak célravezetőnek oktatásunk helyzetének jobbá-tételére.
A részvétel ingyenes, de a szervezők regisztrációt kérnek. A részletekről itt: https://www.facebook.com/events/200018074404266/


Kiadó: Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS)

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!