A Napfényfürdőből lopott, felismeri?

Belföld, 2022.11.30

A szegedi rendőrök felhívást tettek közzé, melyben egy nő azonosításában kérik a lakosság segítségét, aki mobiltelefonokat lopott.

Lopás Aquapolis
A Szegedi Rendőrkapitányság adatai szerint a képen látható nő 2022. november 18-án délután a Napfényfürdő Aquapolisban a medence mellől eltulajdonított egy hátizsákot, amelyben két darab mobiltelefon is volt az egyéb személyes tárgyak mellett. A hátizsák később az öltőzőben előkerült, azonban a benne lévő telefonok eltűntek. A biztonsági kamera felvételén látható nőt a szegedi rendőrök lopással gyanúsítják, aki felismeri értesítse a rendőrséget.  

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható nőt felismerik, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

(Webrádió)

Galériánk

Lopás Aquapolis Lopás Aquapolis
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!