A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleménye (2. rész)

Belföld, 2021.09.24

    Budapest, 2021. szeptember 24., péntek (OS) - Szerezz Te is gazdijogsit! szlogennel hirdeti a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azt az ingyenes képzést, amely mától minden érdeklődő számára elérhető a gazdijogsi weboldalon.

A tananyagot elvégzők ellenőrizhetik is tudásukat. Ehhez a gazdijogsi.hu honlapon található Tudáspróba menüpontban, regisztrációt követően, összesen 30 kérdésre kell válaszolnia a tesztet kitöltő állatbarátnak. A kérdések megválaszolására fél óra áll rendelkezésre és legalább 65%-ot kell elérni, amiről a rendszer oklevelet állít ki. A 100%-ot elérők külön jutalomban részesülnek.
Szintén ma, az online képzési lehetőség megnyitásával egyszerre kezdődik az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ szervezésében megvalósuló kétnapos jelenléti Gazdijogsi képzés. Az Állatvédelmi Központban idén összesen öt alkalommal tartanak oktatást. A téma fontosságát és a felelős állattartással kapcsolatos tudás iránti igényt mutatja, hogy a jelenléti képzésekre napok alatt elfogytak a helyek.
A program hazánkban még újkeletű, az őszi e-learning és jelenléti képzések kapcsán kialakult tapasztalatok és kapott visszajelzések alapján szeretnénk tovább tökéletesíteni a programot. Hosszú távú célként pedig egy gazdi-kutya gyakorlati képzéssel kívánjuk kiegészíteni a mostani tananyagot.
Bízunk benne, mind a leendő gazdik, mind pedig a már gyakorlott kutyatulajdonosok találnak majd új, hasznos információt a tananyagban és minél többen élnek az önkéntes képzési lehetőséggel.


Kiadó: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!