A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete közleménye

Belföld, 2020.06.05

    Budapest, 2020. június 5., péntek (OS) - Vigyázz, kész, újrakezdés! Újranyitnak a nyelviskolák!

A kijárási korlátozás feloldása után június első hetétől országszerte kinyitják kapuikat a nyelviskolák és újult erővel várják a nyelvtanulókat. A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagiskolai a higiéniai ajánlásokat felelősségteljesen alkalmazzák a biztonságos csoportos nyelvtanulási körülmények megteremtése érdekében.

Az Egyesület (NYESZE) nyelviskoláiban továbbra is lehet online tanulni. A digitális eszközök használatával hatékony, tartalmas nyelvi képzések várják a tanulni vágyókat. A nyelvtanárok alkalmazkodását a megváltozott tanulási igényekhez módszertani továbbképzésekkel segíti az Egyesület.

Tapasztalataink szerint a nyári szünetben megnő az általános és középiskolás tanulók száma a nyelviskolákban. Sokan szeretnék ilyenkor pótolni, ismételni, valamint fejleszteni nyelvtudásukat, de vannak, akik egy új nyelvet is szívesen megtanulnak. Meglepően hangzik, de egy-egy nyári intenzív tanfolyam során akár egy egész tanéves középiskolai anyag ismételhető át vagy fejleszthető tovább.

A nyári kurzusok mellett a NYESZE tagiskolái közül többen nyári táborokat és gyermektanfolyamokat is szerveznek, amelyek segíthetnek a kicsiknek az iskolai tananyag áttekintésében, illetve az idegen nyelv tanulása iránti lelkesedés felébresztésében.

A nyelvtudás fontos alapkompetencia. Nem csak a munkaerőpiacon, a gazdaságban érték, kinyitja és hozzáférhetővé teszi a világot.


Kiadó: Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!