A postabezárások leállítását sürgeti a Jobbik

Belföld, 2022.11.10

A postabezárások leállítását sürgette csütörtöki budapesti, az interneten is közvetített sajtótájékoztatóján a Jobbik két politikusa.

Posta Népkert sor Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője egy csillaghegyi, bezárásra ítélt postahivatal előtt arról beszélt: a kerületben sorra csuktak be, vagy csak a lakossági tiltakozás nyomán maradtak meg a köz számára fontos intézmények, ezért a Jobbik - arra nem rátelepedve - támogatja a postabezárások ellen fellépő civil mozgalmat.

Közlése szerint arra számítanak, hogy sikerül álláspontja revideálására bírni a kormányzatot, hiszen "a kellő számú tiltakozás ezt a hatalmat nagyon sok esetben visszarettentette több drámai cselekedettől".

Frakciótársa, Brenner Koloman arról beszélt: a postahivatalok bezárása egy folyamat része, hiszen "az elmúlt 12 év felelőtlen fideszes gazdaságpolitikájának a levét a magyarok most isszák meg", mert "a Fidesz által megszállt állam" lassan a legalapvetőbb szolgáltatásokat sem tudja biztosítani polgárainak.



A Jobbik politikusa azt hangsúlyozta: minden magyar polgárnak joga van az európai szintű szolgáltatásokhoz, legyen szó kulturális javakról, az oktatásról, az egészségügyről vagy éppen a postáról.

Mindenre lenne pénz - fogalmazott Brenner Koloman, arra hívva fel a figyelmet, hogy az állam több százmilliárd forintot költ a Vodafone felvásárlására, "a propagandaminisztérium több mint százmilliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek"
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!