A tűzzsonglőr előadás ellopta a show-t

Belföld, 2022.11.25

Közeleg a karácsony, amelynek egyik legbiztosabb jele, hogy pénteken hivatalosan is megnyitotta kapuit a Szegedi Karácsonyi Hetek.

Tűzzsonglőr-show A Széchenyi tér az idén sem, azonban a Klauzál tér, a Dugonics tér, valamint a Dóm tér is árusokkal népesült be. A megnyitón a szegedi Kövér Béla Bábszínház óriás bábjai, a szitakötő, valamint a hal is szerepet kapott a felvonulásban. A fő helyszín ezúttal a Dóm tér, ahol Szeged legnagyobb ideiglenes látványossága, az 50 méter magas óriáskerék is helyet kapott.  

A koronavírus előtti időszakhoz képest jóval kevesebb kézműves kínálja portékáját, ugyanakkor a metsző hideg ellen forró teát, vagy bort is kaphatunk. A kicsik legnagyobb örömére idén is kialakították a korábbi években oly népszerű szalmalabirintust. A legnépszerűbb betétprogram pedig minden kitséget kizáróan a tűzzsonglőr-show volt, amelyre több százan gyűltek össze Szeged legszebb terén. A tűzzsonglőr előadás minden hét péntekjén szórakoztatja a nagyérdeműt látványos és lebilincselő műsorával. A csoport nagyon összeszedett és izgalmas showműsort produkált a téren összegyűlt mintegy ezer embernek.  

A Szegedi Karácsonyi Hetek tehát ma vette kezdetét és egészen szentestéig tart.  


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!