A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye

Belföld, 2021.09.07

(OS) - Felczak Műhely és POKET könyvbemutató egy estén - Főszerepben Stanisław Lem. A Wacław Felczak Alapítvány Felczak Műhely sorozata 2021 elején indult azzal a céllal, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a magyar-lengyel gazdaság, kultúra vagy épp az oktatás területének érdekességeire, kapcsolódási pontjaira.

A Felczak Műhely hetedik beszélgetése egy nem akármilyen életmű ma is aktuális kérdéseire keresi a válaszokat. Stanisław Lem életéről, jóslatairól, a lengyel irodalomban elfoglalt szerepéről és arról, hogy mit jelent munkássága a ma embere számára beszélget Jerzy Snopek lengyel nagykövet, Képes Gábor költő, sci-fi író és Nemere István író, műfordító. Az este moderátora Dr. Lovászy László Gábor stratégiai elemző, jövőkutató, miniszteri biztos. Házigazda Laurinyecz Imre a Wacław Felczak Alapítvány igazgatója.

A Felczak Műhely egy POKET könyvbemutatóval kezdődik. A POKET Zsebkönyvek alapítója Vecsei H. Miklós videón köszönti a vendégeket, illetve felolvassa a számára legmeghatározóbb részletet a kötetből. A POKET Zsebkönyvek sorozatának 43. részeként jelenik meg Stanisław Lem - Solaris című kötete, amit a rendezvény után minden könyvautomatában és a poketonline.hu-n lehet megvásárolni, Barabási Albert László előszavával és illusztrációival.

A Wacław Felczak Alapítvány Facebook oldalán keresztül élő közvetítést láthatnak az eseményről. További részletek a WFA weboldalán.


Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!