A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleménye

Belföld, 2017.12.01

(OS) - A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. A 2017. évi kampány december 1-én 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál.

Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója 
Bemutatták az ajándékcsomagok nyomon követésének lehetőségét, melyet a logisztikai hátteret 4 éve biztosító TRANS-O-FLEX HUNGARY-nek köszönhetően a résztvevők maguk is kipróbálhattak a helyszínen, ahol a Baptista Szeretetszolgálat és a Baptista Egyház vezetői mellett megjelentek a támogató partnerek képviselői, valamint ismert emberek, akik az akció mellé álltak. A gyűjtés december 20-ig tart. A segélyszervezet a ciposdoboz.hu oldalon részletes útmutatót ad az ajándékok elkészítéséhez, amelyeket decemberben országszerte több mint 200 gyűjtőponton várnak, hogy még karácsony előtt eljuttathassák a rászoruló gyerekeknek, többek között az erdélyi Parajdra is, ahol 2500 doboz kerül ebben az esztendőben is kiosztásra. A gyűjtőpontok listája ugyancsak elérhető a honlapon. A Baptista Szeretetszolgálat idén ismét útjára indítja a látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját is. A kampány lehetőséget biztosít ahhoz, hogy az adományozók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

A Cipősdoboz Akció honlapja, ahol az érdeklődők bővebb tájékoztatást kaphatnak: www.ciposdoboz.hu



Kiadó: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)

Galériánk

Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója 
Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!