Az 56 Lángja Alapítvány közleménye

Belföld, 2020.02.28

(OS) - 2020. március idusán ismét látható lesz az 1848 méter hosszú NEMZET ZÁSZLÓJA Budapesten, tisztelegve A MAGYAR ZÁSZLÓ ÉS CÍMER NAPJA előtt. 1848 honfitársunkkal visszük végig a főváros központi sugárútján a nemzeti lobogót. Az esemény védnökei Dr. Papp Lajos szívsebész professzor, valamint Makray Katalin zászlóanya. Ötletgazda és főszervező: Szilágyi Ákos ("56 Lángja Alapítvány, Magyar Trikolór Kft.) A résztvevők egy lélekemelő programon vehetnek részt. Részletes információk a rendezvényről az 1848.MagyarTrikolor.com oldalon olvashatók.

Magánszemélyek, civilszervezetek, iskolák, egyesületek, sportegyesületek, hagyományőrzők, családok, önkormányzatok, cserkészcsapatok, külhoni és magyarországi, határontúli és a világban szétszórt magyar közösségek részvételére számítunk. Az 1848 méteres zászlót közadakozásból és a zászlóvivők részvételi díjából kívánjuk megvalósítani, bizonyítva, hogy mennyire becsüljük hazánkat, szeretjük zászlónkat, hagyományainkat és kultúránkat. Az egész nemzetet összefogó ünnepé kívánjuk tenni a magyar zászló napját.


Kiadó: 56 Lángja Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!