Az Airzone-ról

Belföld, 2019.05.19

Az Airzone neve egyet jelent azzal, hogy az innovatív fűtési és szellőztetési megoldások megegyeznek azzal a törekvéssel, hogy hosszú távon befektessünk a jövőbe! Arra törekednek, hogy minél korszerűbb és iránymutatóbb épületgépészeti technológiákat használjon fel a megrendelő, hogy több energiát, több pénzt tudjon spórolni amellett, hogy hosszú távon megőrzi saját és mások egészségét.

Airzone
Az alapok

Az Airzone cégvezetése és szakértői csapata több évtizedes épületgépészeti tervezői és kivitelezői tapasztalataiból kiindulva döntöttek úgy, hogy csatlakoznak a Zehnderhez. A svájci székhelyű Zehndert és termékeit egész Európa-szerte ismerik és elismerik, nem hiába a vezető hűtés és fűtés gépezetének eladásával, tervezésével és kivitelezésével.

Épp azért esett az Airzone-nak a választása ezen csoportra, mert termékei olyan rendszert képviselnek, amely segít megvalósítani a jövő épületgépészeti standardjait, szabályozását amellett, hogy kíméli a megrendelő pénztárcáját, és hozzájárul az egészség megőrzéséhez. A technológia hosszú távon innovatív, már most is a jövő szellőztető és fűtésrendszerét alkalmazza, állítják az Airzone szakértői, akik évtizedek alatt sokféle termékkel, technológiával dolgoztak már, de mind közül kiemelkedett a Zehnder.

Az Airzone szakértőjévé vált a Zehndernek, így tanácsadással szolgálnak az optimális szellőztetőrendszer kialakításáról, megoldást kínálnak a fűtéssel kapcsolatos korszerű tudományos megfigyelésekkel, mindeközben értik a dolgukat, hogy megtervezzék, telepítsék és karbantartsák az általuk javasolt megoldásokat.

Milyen szolgáltatások vehetők igénybe?

● Bármi kérdés vagy probléma merülne fel, gyorsan és közvetlenül érhetik el őket telefonon.
● A viszonteladókat várják szeretettel, hogy csatlakozzanak az Airzone partnerprogramjához! Amit kínálnak: szakértelem, üzleti korrektség és garancia a termékek és szolgáltatások terén.
● Segítenek mindenben, ami közvetlenül a Zehnder termékeivel és megoldásaival kapcsolatos. Vagyis részt vesznek a tervezésben, a kivitelezésben és a kialakított szellőztetőrendszer karbantartásában.
● Az együttműködő partnereknek nem marad más hátra, mint élvezni a termékek és szolgáltatások adta előnyöket: mindig tiszta, az évszaknak megfelelő optimális belső hőmérsékletet, és az energiatakarékos épületgépészeti megoldásokat, a jövő technológiáját!
(Webrádió)

Címkék

Airzone
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!