Az Arany-Korona Alapítvány közleménye

Belföld, 2021.09.08

    Budapest, 2021. szeptember 8., szerda (OS) - V. FÖLDMŰVESEK NAPJA ALSÓNÉMEDI NAGYKÖZSÉGBEN.

Az "Arany - Korona" Alapítvány az V. Földművesek Napja rendezvényét 2021. 09. hó következő hétvégéjén tartja, - Csokonyavisonta, Vasad Községek, Bugyi Nagyközség, és Ócsa Város után, Alsónémedi Nagyközségben, az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával, melynek fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter.
Nagyatádi Szabó István születésének napját (1863. szeptember 17.) a Magyar Országgyűlés 18/2018. (X.3.) határozatában a FÖLDMŰVESEK EMLÉKNAPJA rangjára emelte, és a földművelők ünnepnapjává nyilvánította.
Minden évben ezen az országos ünnepnapon az egykori "első csizmás" földművelési miniszter munkásságához méltó megemlékezésen az alapítvány, az egész ország és a mezőgazdasági ágazat nevében is megköszöni az ország valamennyi földművelő családi gazdaságainak sokévi, vagy egy életen át végzett munkáit, és a helyben gazdálkodókat Elismerő Emléklappal, valamint Plakettel jutalmazza.
Ez évben, az V. Földművesek Napja rendezvénynek helyet adó Alsónémedi Nagyközségben az alapítvány 80 földművelő és állattenyésztő családi gazdaság kiváló munkáját Elismerő Emléklappal, valamint 12 gazdát élete munkájáért részesíti Életmű Díjban és Plakett átadásában.
Alsónémedi Nagyközségre a földművesek ünnepnapjára szeretettel várjuk a földművelőket és az ők munkáját értékelő érdeklődőket az V. Földművesek Napja alapítói és szervezői:
Lambert Győzőné, alapítvány képviselője.
Mobil: +36205626200, és [email protected]


Kiadó: Arany-Korona Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!