Az Ars Sacra Alapítvány közleménye

Belföld, 2019.02.19

    Budapest, 2019. február 19., kedd (OS) - Művészi élményeken át a lélekig. Elindult a regisztráció a XIII. Ars Sacra Fesztiválra és alprogramjaira. Július 15-ig várjuk a történelmi egyházak és a kulturális intézmények jelentkezését olyan programokkal, amely a művészet eszközeivel mutatja be az európai kultúra szakrális értékeit. A 2019. szeptember 14. és 22. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat mottója: "Legyetek mindnyájan egy!" (Jn 17,21)

A jelentkezés online módon, a www.ars-sacra.hu weboldalon történik olyan új vagy már meglévő programmal, amely a fesztivál idején (akár egy rövid ideig is) ingyenesen látogatható.
Jelentkezés a Nyitott Templomok Napjára:
A Nyitott Templomok Napján országosan több mint száz templom várja a betérőket lelki programokkal a gyertyafényes orgonakoncerttől egészen a toronytúráig. Hívjuk a történelmi egyházak képviselőit, akik az Ars Sacra Fesztivál hetében szívesen kitárják templomaik kapuit és megmutatják művészi és spirituális gazdagságát.
Jelentkezés az Ars Sacra Filmfesztiválra:
A rendezvénnyel párhuzamosan futó Filmfesztiválunkra idén is műfaji megkötés nélkül három kategóriában lehet nevezni: egész estés dokumentumfilm, rövid dokumentumfilm és rövidfilm. Június 30-ig várjuk a filmek beérkezését. A beküldött alkotásokat szakmai zsűri bírálja el és kategóriánként díjazza. A versenyprogramba választott munkák nyilvános vetítésen kerülnek bemutatásra a Tabán ArtMoziban.
Nevezési feltételek, technikai információk és jelentkezés a www.ars-sacra.hu/filmfesztival oldalon.


Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!