Az Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért közleménye

Belföld, 2021.04.13

    Budapest, 2021. április 13., kedd (OS) - A MeOut Group csapata, Challange MeOut 2021 névvel nemzetközi online ötletversenyt indít áprilisban, olyan fiatalok számára, akik érdeklődnek az innovációs megoldások iránt.

A 4 napos versenyre 20 országból, összesen 120 fő jelentkezését várjuk. A versenyzők tapasztalt mentorokkal dolgozhatnak együtt innovatív ötleteiken, amelyeket egy 8 fős nemzetközi zsűri fog értékelni. Az első három helyezett között 2000 euró kerül szétosztásra. A Járványügyi helyzetre való tekintettel 3 fő témát határoztunk meg: turizmus, egészségügy, kultúra és szórakoztatóipar. Továbbá létrehoztunk egy külön kategóriát olyan csapatok számára, ahol témától függetlenül bármilyen saját kezdeményezést fogadunk.
Az esemény egy virtuális konferencia platformon kerül megrendezésre, ami lehetővé teszi, hogy 5 különböző régió (V4-es országok, Nyugat-Balkán, Kelet-Európa, Kaukázus és Közép-Ázsia) érdeklődői vegyenek részt az ötletversenyen.
A nemzetközi verseny egy nagyszerű lehetőség minden jelentkező számára, hogy egy kiváló csapatban magasabb szintre emelje elképzeléseit és hasonló érdeklődésű emberekkel együtt valami újat, rendkívülit alkosson.
A jelentkezéseket a StartupSzeged hivatalos honlapján várjuk Április 16-ig.
A MeOut Groupnál 2013 óta kisebb és nagyobb, határokon átívelő közösségeket kapcsolunk össze leginkább olyan globális kezdeményezésekkel, amelyek a fejlődést szolgálják. Tesszük mindezt az innováció, az oktatás és a vállalkozói lét területén.

Kiadó: Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!