Az Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006 közleménye

Belföld, 2019.01.21

    Budapest, 2019. január 21., hétfő (OS) - A Fidesz és a Jobbik jegyesek

Az Európai Baloldal nem a Jobbik, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós elköteleződésére támaszkodik. Elutasítjuk Karácsony Gergely és az MSZP alkuját a Jobbikkal és Puzsér Róberttel.

A magyar társadalom legsúlyosabb problémája a szegénység drámai mélyülése, a gazdagok és szegények közötti szakadék növekedése, a kisebbségekkel szembeni gyűlölet terjedése.

A Fidesz és a Jobbik olyan rendszer kiépítésében értett egyet az Alaptörvény 7. módosításának megszavazásakor, amely bünteti a szegénységet, a társadalmi egyenlőségért kiálló civil és politikai mozgalmakat.

Az Európai Baloldal olyan szervezetekkel szövetkezik, amelyek az Alaptörvény helyett Alkotmányt akarnak, és ebben az Alkotmányban készek garantálni az alapvető szociális jogokat, köztük a lakhatáshoz való jogot.

Budapest levegőjét nem a gazdagoknak adott villanyautókkal, hanem a szegényeknek biztosított korszerű fűtési rendszerekkel lehet megtisztítani.

Számunkra a nemzetközi elköteleződést nem a rasszista gárdát szervező és náci karlendítésről hírhedt Jobbik politikusai adják, hanem Ady Endre, József Attila és Radnóti Miklós.

Vagy igaz világ lesz,
Vagy nem lesz itt semmi.

Európai Baloldal
Sajtóiroda
http://amiidonk.hu



Kiadó: Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!