A(z) Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (1. rész)

Belföld, 2020.02.17

(OS) - FEBRUÁR 17 - A Kisemmizettek Emléknapja

Ma van a Kisemmizettek Emléknapja. A fidesz-kormányzat hallani sem akar arról, hogy sokmillió magyar kisemmizettet megillesse ez az emléknap. Agyonhallgatják.
A Rákosi korszak legsötétebb éveiben, 1952.II.17-én lépett hatályba a hírhedt 4. 1952. Tvr., azaz Törvényerejű Rendelet, mellyel mára közel 6 millió magyart kisemmiztek, azaz házától, lakásától vagy egyéb ingatlanától megfosztottak. Jóllehet eddigre már elrabolták a gyárakat, üzemeket, a vállalkozások óriási többségét, de ekkora méretű rablás, mint amilyen e februári naptól elindult, a magyar történelemben még soha nem volt, sem ez előtt, sem utána.
Ma, a 68. évfordulón egy Orwell idézettel emlékezünk meg az Emléknapról, és azt kérjük, minden érintett gondolkozzon el rajta, és lássa amit eddig talán nem látott.
Aki nem ismeri az író Állatfarm c. regényét, annak tájékoztatásul, ez az olyan reménytelen, életképtelen rendszerek profilrajza mint amilyen a kommunizmus, és azok bemutatása akik ilyenben szocializálódtak. Ott vannak a kádár-korabeli elvtársak a hatalomban ma is.


Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!