Az LMP parlamenti frakciójának közleménye

Belföld, 2019.01.13

(OS) - Ismét szennyezés érte a szombathelyi Keleti városrészt -

Sűrű forgácspor lepte el ma a szombathelyi Pick-lakótelepet. Az LMP Vas megyei szervezete a lakók érdekében azonnali megoldást vár a városvezetéstől, amely nem is oly rég még (legalábbis szavakban) harcot hirdetett a Falco-gyár ellen, azonban sem városunk polgármestere, Puskás Tivadar, sem országgyűlési képviselőnk, Hende Csaba nem tett semmilyen érdemi lépést a Keleti városrészen élő szombathelyiek érdekében.

Akárcsak most a rabszolgatörvénnyel, korábban is inkább a multinacionális cégek érdekeit képviselték a néppel szemben. Az LMP szerint minden szombathelyit megillet az egészséges élethez és környezethez való jog. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy ezt sem a gyár, sem a fideszes városvezetés nem kívánja biztosítani a környéken lakóknak, ezért a zöld párt az önkormányzati választás utána egyik első lépésként ezt a problémát fogja kezelni az érintett felek bevonásával.



Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője

Németh Ákos,
az LMP Vas megyei elnöke



Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!