Az MSZP Országos Központjának közleménye

Belföld, 2019.09.05

    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Orbán a felelős több tízezer ember haláláért

A legújabb statisztikák szerint 2016-ban 10-ből 8 haláleset megelőzhető lett volna, ha a betegek időben megfelelő ellátást kaptak volna. Ez azt jelenti, hogy több mint 46 ezer ember idő előtti halálát okozta, csak abban az egyetlen évben az Orbán-kormány azzal, hogy nem hajlandó megfelelően finanszírozni az egészségügyet.

Gyomorforgató, hogy Orbán Viktor állandóan a keresztény értékekről beszél, miközben ő maga a felelős annak a több tízezer segítségre szoruló embernek a haláláért, akiknek hátat fordított.

Úgy tűnik, hogy a Fidesz kereszténydemokráciájában van évente 75 milliárd propagandára, van 82 milliárd luxusautók beszerzésére, vannak 100 milliárdok stadionokra, de nincs pénz 46 ezer ember életének a megmentésére.

Nem lehet semmi sem fontosabb az emberi életnél, ezért meg kell növelni az egészségügy költségvetését, mert mindenki számára biztosítani kell a legnagyobb esélyt a gyógyulásra.

MSZP

Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó, országgyűlési képviselő

Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!