Belső vizsgálat indul a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt

Belföld, 2021.07.19

Belső vizsgálatot indít a MÁV elnök-vezérigazgatója a Nyugati pályaudvar karbantartását követő meghibásodások miatt - közölte a vasúttársaság az MTI-vel hétfőn.

Mávinform: korlátozásokkal indult meg a forgalom a Nyugati pályaudvaron Mint írták, a Nyugati pályaudvaron a szombaton befejezett egyhónapos karbantartást követően, vasárnap hajnal óta több váltóállítási, biztosítóberendezési hiba nehezíti a forgalomszervezést. Ilyen helyzetben is az utasok biztonsága a legfontosabb, ezért az ország egyik legforgalmasabb pályaudvarán csökkentett kapacitással tartják fenn a közlekedést, nem tudják fogadni és indítani az összes a vonatot - írták.

Megjegyezték, hogy a folyamatos megújulás és fejlődés útján haladó vasúttársaság számára az elvárt előnyök mellett vállalhatatlan következményekkel is járt a karbantartás. A MÁV elnök-vezérigazgatója azonnal belső vizsgálatot rendel el a történtek tisztázása érdekében.

A vasúttársaság a Nyugati pályaudvart érintő vonalakon utazók elnézését kéri az átmeneti forgalmi fennakadások, késések miatt - írták, hozzátéve: a menetrend szerinti közlekedés mielőbbi visszaállítására törekszenek. Az utasok a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu), a Mávinform Facebook oldalán és a MÁV applikáció segítségével találhatnak folyamatosan frissülő tájékoztatást a közlekedési változásokról.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!