BKV-buszbérlés - Fidesz: Tüttő Kata mellett Karácsony Gergely is hülyének nézi a fővárosiakat

Belföld, 2020.12.02

A budapesti Fidesz szerint a BKV buszbérlésének ügyében már nemcsak Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, hanem Karácsony Gergely főpolgármester is hülyének nézi a fővárosiakat.

Facebook-oldalukon jelezték, Karácsony Gergely szerdán arról írt, hogy a BKV nem köt szerződést "a Leisztinger-féle, offshore-hátterű kamucéggel", amely ennek ellenére mégis kötbért fizet amiatt, mert nem tudja határidőre teljesíteni a buszbérlési vállalását.

Persze hogy nem köt szerződést, mert már rég megkötötte, különben mégis mi alapján fizetne kötbért? - tették fel a kérdést, felhívva a figyelmet arra, hogy kötbérfizetésre csak érvényes szerződés ellenében kötelezhető egy cég.

"Karácsony mosakodásában az különösen kellemetlen, hogy a saját botrányát is az Orbán-kormányra akarja kenni. Szerinte ugyanis nem a főváros, hanem az Orbán-kormány a felelős azért, mert a Tüttő Kata által felügyelt BKV offshore-hátterű kamucéggel kötött szerződést" - fogalmaztak, majd azt kérdezték Karácsony Gergelytől: "főpolgármester úr, ugye nem gondolja, hogy ezt bárki is elhiszi magának?"
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!