Egyszerre maximum félezer ember lehet a Mars téri piacon

Belföld, 2020.04.17

A Szegedi Városkép és Piac Kft. közleményben tudatta, hogy április 18-tól egyszerre maximum 500 vásárló tartózkodhat a Mars téri piac területén a vásárlók és a kereskedők egészségének megóvása érdekében.

A belépés a biztonsági szolgálat útmutatásával történik - olvasható a közleményben.

A Szegedi Városkép és Piac Kft. maszkokkal látta el a kereskedőket és arra kérte, hogy viseljék is az azokat. Az önkormányzati cég arra kéri a vásárlókat is, hogy maszkkal vagy a szájat eltakaró kendővel érkezzenek vásárolni a piacra és tartsák a 1,5 méteres távolságot egymástól.

A korábbi vásárlási idősávok változatlanul megmaradnak. A 65 évnél idősebb vásárlók továbbra is kizárólag 9:00 és 12:00 óra között, a 65 évnél fiatalabbak pedig kizárólag 9:00 óra előtt és 12:00 óra után tartózkodhatnak a piac területén, betartva a másfél méteres távolságot. A piac biztonsági szolgálata és a piac munkatársai a korábbiakhoz hasonlóan ellenőrzik a belépést, melynek elősegítése érdekében a Mars téri piac területére gyalogosan továbbra is a nagykörút felőli két bejáraton, illetve a nagycsarnok Cserzy Mihály utca felőli kapuján lehet belépni. A gépjárművel érkezők a parkoló felől tudják megközelíteni a piacot - zárul a közlemény.
(Webrádió)

Címkék

Mars téri piac
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!