Eseménydúsan telt a hétvége a megyei tűzoltóknál

Belföld, 2022.08.01

Számos tűzesethez riasztották a Csongrád-Csanád megyében szolgálatot teljesítő tűzoltókat, amelyekből leginkább a Szeged környéki történéseket válogattuk össze olvasóink számára.

Tűzoltó Száraz fű égett Szegeden a Hópárduc utcánál pénteken, a tűzesetben nem sérült meg senki, a szegedi tűzoltók hamar megfékezték a lángokat. Szatymaznál a nádas gyulladt ki péntek kora délután, amelyhez a szegedi és a kisteleki hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes tűzoltók vonultak ki.  

Teljesen kiégett egy kisbusz pénteken az Alkony utcában Szegeden. A város hivatásos tűzoltói fékezték meg a lángokat, nem sérült meg senki.  

Személyautó égett szombaton az M5-ös autópálya szatymazi pihenőjében, a tűzet a szegedi lánglovagok fékezték meg, az esetnek szintén nem volt sérültje.

Egy melléképület lángolt szombat délután Hódmezővásárhelyen, valamint az avar égett Mindszent közelében.  

Szombat délelőtt árokba borult egy autó Szegednél, a járműben öten utaztak, mindannyian megsérültek. A balesetet szenvedett autó műszaki mentését a szegedi tűzoltók végezték.  

Felgyőnél is történt egy baleset szombat reggel, itt egy autó hajtott árokba, két ember sérült meg.

Több tűzeset is történt a hónap utolsó napján a megyében, egészen pontosan kilenc, ahol általában szabadtéri tüzekhez riasztották a lánglovagokat.  

Szegeden egy udvari grillezés okozott tüzet, a lángok átterjedtek az udvarban tárolt farakásra is. Szerencsére a tűzesetben senki sem sérült meg, négy egység folytotta el a lángokat.  

Az erős szél több faágat is letört vasárnap Szegeden és Hódmezővásárhelyen, a tűzoltók hamar a helyszínre siettek és megszűntették az úttorlaszokat. 

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!