Felismeri? Sportcsarnoknál lopott kerékpárt egy férfi

Belföld, 2022.10.09

Lopás miatt indított eljárást egy fiatallal szemben a Szeged Rendőrkapitányság, aki szeptember 4-én lopott el egy kerékpárt a Sportcsarnoknál.

Kerékpár tolvaj
A rendőrség adatai szerint a 18-25 év körüli férfi szeptember 4-én este 7 és 8 óra között lopott el egy lezáratlanul hagyott Csepel Royal 3 típusú 28-as kerékpárt. Az elkövetőről kamerafelvétel is készült. A 18-25 év közötti férfi arca ovális, haja sötét, sportos testalkatú. A tolvaj az elkövetéskor fehér polót, kékes-zöld rövidnadrágot, világos sportcipőt, sötét bokazoknit, valamint hátizsákot viselt. Kezében mobiltelefon és kulcstartó volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!