Férfias ajándékok nem csak férfiaknak

Belföld, 2021.04.18

Évek óta megfigyelhető trend, hogy egyre többször vásárolunk ajándékot az interneten keresztül. A webshopok ajándékkínálata rendkívül széles, a tematizált kategóriák közt pedig gyorsan böngészhetünk.

Hobbyrendeles.hu A nemek szerint kategorizált ajándékok közt találunk igazán maszkulin szuveníreket.

Azonban a férfias ajándékoknak sem csak a fiúk örülnek. Vannak lányok, akik épp olyan szívesen vadásznak, túráznak, vagy épp kedvelik a fegyvereket. Ezért ha ajándékot keresünk szeretteinknek, vegyünk számításba minden lehetőséget, és nézzünk szét alaposan.

Fő a biztonság

Nem kell ahhoz szülinap, hogy meglepjük bicikliző szeretteinket. Bosszantóan sokszor megesik, hogy a gondosan lezárt kerékpárokat is ellopják. Ha ez megtörtént velünk vagy barátainkkal, vagy csak szeretnénk ezt megelőzni, válasszuk a riasztós biciklilakatot. Lopási kísérlet esetén a beépített riasztó működésbe lép. Ráadásul nem csak kerékpár, hanem robogó vagy akár ajtók lelakatolására is alkalmas.  

Ugyancsak a biztonságunkat növeli az ajtókra szerelhető nyitásjelzős riasztó. Ezzel a berendezéssel a besurranó tolvajlást meg tudjuk akadályozni. Ha kinyílik az ajtó, azonnal hangjelzést ad számunkra a riasztó, így mindig tudni fogjuk, ha bejött valaki.

Kiegészítők túrázáshoz

Természetjáró barátaink megajándékozása nem nehéz feladat, hiszen egyszerre praktikus és dizájnos ajándékok közül is választhatunk. Egy övre csatolható karabineres kulacs, egy olajoshordó flaska vagy egy többtartályos laposüveg nyerő meglepetés. Túrázók számára a különböző összecsukható, hordozható étkészletek is nagyon jó szolgálatot tesznek. Ezek kis helyen is elférnek, és nem járnak nagy súlytöbblettel.

A természetben felmerülő nehéz helyzetekben segíthetik szeretteinket az úgynevezett túlélőeszközök. A nindzsakártya egy tizennyolc funkciós, hitelkártya nagyságú eszköz. Többek között csavarhúzó, konzervnyitó, hámozó és vonalzó egyben. Praktikus meglepetés a gyors megoldást igénylő helyzetekre.

Azok számára, akik nehéz terepen túráznak, szükségük lehet egy kompakt ásóra. Ez is elérhető a változatos kínálattal rendelkező ajándékboltokban. Ráadásul akkor is hasznos, ha télen hóban rekedtünk, vagy a sárból kell kiszabadítani az autót.  

Ajándékok fegyverrajongóknak

Nem csak a vadászok szeretik a fegyvereket. Ha az ünnepelt kedveli a pisztolyokat, puskákat és más harci eszközöket, meglephetjük őt egy fegyvernotesszel. Ha dohányzik, akkor stílusos ajándék számára egy pisztoly alakú hamutál.  

A kézigránát alakú só- és borsszórók a családi asztalt is tematikussá varázsolják. A fém, lövedék alakú termoszok pedig biztosan elismerést hoznak egy vadászaton a gazdájuknak. Aki rajong a fegyverekért, biztosan szívesen kortyolja a reggeli kávéját vagy teáját egy revolver kinézetű bögréből. Egy rejtett oldaltáskában pedig nem csak az értékeit tudhatja biztonságban, hanem igazi James Bondnak érezheti magát.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!