TV műsor

Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van

Belföld, 2019.06.07

Zugló gazdálkodása romokban van Karácsony Gergely (Együtt-PM) polgármester alkalmatlansága miatt - mondta Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke pénteken, a XIV. kerületi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van Borbély Ádám szerint a polgármester számítógépes játékon gyakorolhatná a városépítést.

Közölte, a kerület egyre nagyobb pénzügyi káoszban van: nem elég, hogy a parkoláson napi egymillió forint a veszteség, a gazdálkodás is romokban van.

Zuglót egy kétmilliárd forintos hitel tartja életben, sorra maradnak el a beruházások, a kerület semmit nem fejlődik. Mindez Karácsony Gergely alkalmatlanságának bizonyítéka - tette hozzá.

Az mondta, ezért hoztak a polgármesternek egy SimCity városépítő számítógépes játékot, amellyel Karácsony Gergely "gyakorolhatja a város építését".

A politikus úgy értékeli, bármelyik gyerek jobban teljesít a játékban, mint amit Karácsony Gergely mutat Zugló kárára.

Borbély Ádám ezt követően megkísérelte átadni a polgármesternek a játékot, de csak a polgármesteri titkárságon tudta leadni. Ezt követően újságíróknak azt mondta, sajnálják, hogy Karácsony Gergely nem volt a hivatalában. Bizonyára most sem Zuglóval foglalkozik, hanem a főpolgármester-választási kampányával - tette hozzá a budapesti Fidelitas elnöke.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van Fidelitas: Zugló gazdálkodása romokban van


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!