Fidesz: a baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását

Belföld, 2020.07.08

A baloldal nem támogatta a gyermekek elleni bűncselekmények szigorítását - írta közleményében szerdán a Fidesz a gyermekpornográfiával kapcsolatos büntetési tételek szigorításának MSZP-s javaslatára reagálva.

A baloldal a Soros-hálózattal együtt valójában a magyar büntetőpolitika liberalizálását és enyhítését célozta meg, az elmúlt években mindig a bűnözők oldalára álltak, a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények szigorítását sem támogatták - olvasható a nagyobbik kormánypárt közleményében.

A Fidesz álszentnek tartja azt, "amit a baloldal művel": a baloldal képviselői nem szavazták meg a gyermekek kiemeltebb védelmét és a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények szigorúbb büntetését célzó új büntető törvénykönyvet és annak szigorításait sem.

A kormánypártok ahogy eddig, ezután is készek minden támogatást megadni a gyermekek még fokozottabb védelméhez - hangsúlyozta közleményében a Fidesz, hozzátéve: a bűnözőknek, különösen a gyermekek elleni bűnelkövetőknek a börtönben a helyük.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!