Fidesz: amikor elvettek egyhavi nyugdíjat, akkor nem érdekelte őket a nyugdíjasok véleménye

Belföld, 2019.12.04

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerint amikor a szocialisták "elvettek" egyhavi nyugdíjat, akkor nem érdekelte őket a nyugdíjasok véleménye.

A nagyobbik kormánypárt ezt Korózs Lajos (MSZP) és Varju László (DK) szerdai nyilatkozatára reagálva írta az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke arról beszélt, hogy a településeken olyan fórumokra volna szükség a helyi hatalom és a nyugdíjasok között, amelyeken az idősek véleményezhetnék az őket érintő politika alakítását.

Varju László az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke erről jelezte: szívesen csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, hogy jöjjön létre minél több településen az idősek képviselete.

A Fidesz azt írta: érdekes, hogy a szocialistákat és Gyurcsányékat akkor nem érdekelte a nyugdíjasok véleménye, amikor kormányzásuk alatt elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát.

A Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat, az elmúlt években több mint 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak értéke, a nyugdíjasok idén ősszel is nyugdíjprémiumot és 9 ezer forintos rezsiutalványt kaptak, jövőre pedig tovább nőnek a nyugdíjak - hangsúlyozták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!