Fidesz: csak mi ellenezzük a bevándorlást Magyarországon

Belföld, 2019.01.10

Ma már világosan látszik, hogy a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes oldal áll szemben egymással, ennek a két erőnek a harca zajlik Európában és hazánkban is  - mondta Hidvéghi Balázs csütörtöki tájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a miniszterelnök évnyitó sajtótájékoztatójára reagálva leszögezte, hogy Magyarországon csak a Fidesz és a KDNP ellenzi a bevándorlást. Mint fogalmazott: "a teljes ellenzék, a Jobbikkal együtt aláírt Soros Györgynek ".

A politikus véleménye szerint Orbán Viktor sajtótájékoztatóján világossá tette, hogy az előttünk álló időszak és az európai parlamenti választások fő tétje a bevándorlás kérdése.

Hidvéghi Balázs arról beszélt: az ellenzékiek a remélt hatalomért cserébe támadják a kormányt és a miniszterelnököt, aki "mára a bevéándorlásellenes politika szimbóluma lett egész Európában". Ezek az ellenzéki politikusok és pártok Brüsszelt képviselik Magyarországon - fűzte hozzá.

Nekünk olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben, és ezt csak a Fidesz és a KDNP jelöltjei tudják biztosítani - jelentette ki. Hangsúlyozta: továbbra is azért politizálnak, hogy megvédjék Magyarországot a bevándorlástól és megőrizzék a nemzeti szuverenitást.

Hidvéghi Balázs reményét fejezte ki, hogy a májusi választás után felálló Európai Parlamentben a bevándorlásellenes erők lesznek többségben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!