Fidesz: Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

Belföld, 2019.04.18

Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére - jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője csütörtökön Budapesten.

Mint mondta, Brüsszel bevándorláspárti vezetése továbbra is a migránsok elosztását erőlteti, erre utalnak a bevándorláspárti politikusok, a brüsszeli bizottság nyilatkozatai és tettei.

A Fidesz határozottan kiáll amellett, amit Orbán Viktor miniszterelnök hét pontja is tartalmaz, azaz egyetlen országot se lehessen kötelezni akarata ellenére migránsok befogadására - rögzítette.

Hozzátette: a bevándorláspártiak arra készülnek, hogy ha az európai parlamenti választás után többségbe kerülnek, akkor ráerőltetik akaratukat és a migránsokat minden országra. Aki pedig nem hajlandó a betelepítésre, azt megbüntetik és megbélyegzik.

Halász János kiemelte: ezt célozza minden egyes brüsszeli javaslat és terv az Európai Bizottság és az Európai Parlament fiókjában.

A május 26-i EP-választáson meg kell állítani a bevándorláspárti erőket, mert különben minden erővel azon lesznek, hogy átvigyék a migránsok kötelező betelepítését - figyelmeztetett a kormánypárti politikus.

Halász János úgy fogalmazott: "mi szeretnénk megőrizni Európát az európaiaknak, és Magyarországot magyar országnak, a gyermekeinknek és a fiataloknak".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!