Fidesz: Gyurcsány bemutatja a "nagy rezsiblöff műsorszámát"

Belföld, 2020.06.23

"Nagy rezsiblöffnek" nevezte keddi közleményében a Fidesz a DK ingyenes áram-, gáz- és víz-szolgáltatásról szóló javaslatát.

A kormánypárt Arató Gergely (DK) keddi nyilatkozatára reagált, amely szerint a Demokratikus Koalíció újra azt javasolja, hogy a megélhetéshez szükséges minimális áram, gáz és víz legyen ingyenes, majd egy szint után sávosan emelkedjenek a közműdíjak.

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: "az ember nem tudja, sírjon vagy nevessen Gyurcsányék nagy rezsiblöffjén."

Azok a Gyurcsányék beszélnek ma ingyen rezsiről, akik kormányzásuk alatt háromszorosára emelték a gáz árát, duplájára az áram árát, asszisztáltak a magyar közművállalatok ellenséges külföldi felvásárlásához, és ezzel teljesen kiszolgáltatták a magyar embereket a külföldi közműszolgáltatóknak - írták.

A Fidesz szerint a baloldal kormányzása alatt a magyar emberek fizették a fizetésükhöz képest a legmagasabb energiaárakat Európában.

A baloldal az elmúlt években rendszeresen támadta a rezsicsökkentést, ha rajtuk múlna, eltörölnék azt - közölték.

A Fidesz-KDNP-kormány az első, amely rezsicsökkentést és nem rezsiemelést hajtott végre, megvédte a magyar emberek érdekét és a stratégiai magyar vállalatokat, és a mostani nemzeti konzultáción is többek között ehhez kérjük a magyar emberek további felhatalmazását - írta közleményben a Fidesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!