Fidesz: Gyurcsányék újra megemelnék a rezsit

Belföld, 2021.09.09

"Gyurcsányék teljesen hiteltelenek", mert miközben a klíma- és természetvédelmi akciótervet nem voltak képesek támogatni, szó nélkül bevezetnék a brüsszeli klímaadót és újra megemelnék a rezsit - tartalmazza a Fidesz közleménye, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A nagyobbik kormánypárt Dobrev Klárának, a DK baloldali előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltjének arra az ígéretére reagált, amely szerint a klímakatasztrófa elkerülése a következő időszak egyik legfontosabb célkitűzése, ezért kormányra kerülése esetén újra létrehozza a Környezetvédelmi Minisztériumot.

A Fidesz szerint a "brüsszeli klímaadó" a magyar családokkal fizettetné meg a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit, mégpedig a magasabb rezsiárakon keresztül.

"És ezt már jól ismerjük, a Gyurcsány-korszakban ugyanis háromszorosára emelték a gáz árát, az áramét pedig a duplájára, mindeközben Gyurcsány Ferenc a saját cégének olcsóbban adta az áramot. Ezért is mondjuk, hogy Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!" - fogalmaz a közleményben a kormánypárt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!