Fidesz: Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot

Belföld, 2022.08.18

Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot - közölte a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, "a baloldalt azonban mindez nem érdekli" - tették hozzá.

"Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal" - fogalmaztak.

Hozzáfűzték: a "baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt".

Barkóczi Balázs csütörtöki online sajtótájékoztatóján azt mondta: egyre több dologról kénytelenek lemondani a családok, szakértők szerint várhatóan ősszel fog tetőzni az "orbáni infláció".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!