Fidesz: ha a baloldal lenne kormányon, se rezsicsökkentés, se gáz, se olaj nem lenne

Belföld, 2022.06.08

Ha a baloldal lenne kormányon, se rezsicsökkentés, se gáz, se olaj nem lenne - közölte a Fidesz a baloldali pártok (Jobbik, DK, MSZP, LMP) nyilatkozataira reagálva.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott szerdai közleményében azt írta, hogy azok beszélnek megszorításról és inflációról, akik az elmúlt hónapokban is naponta nyilvánvalóvá tették, hogy el akarják törölni a rezsicsökkentést, háborúba sodornák az országot, és a magyarokat is belerángatták volna az energiaszankciókba.

Ha a baloldal lenne kormányon, már se rezsicsökkentés, se gáz, se üzemanyag nem lenne a magyar családoknak - fogalmaztak a közleményben. A baloldal a háború kezdte óta annyit tud mondani, hogy küldjünk magyar katonákat a háborúba, és a magyarok használjanak kevesebb gázt, áramot és benzint - tették hozzá.

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók miatt egész Európában magas az infláció, a magyar kormány egyedülálló intézkedéseket vezetett be a családok és nyugdíjasok védelmére, a lakossági rezsicsökkentés fenntartására pedig rezsivédelmi alapot hoz létre - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!