Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna tényleg válság lenne az egészségügyben

Belföld, 2019.05.13

A Fidesz szerint Gyurcsányék álhíreket terjesztenek, és ha rajtuk múlt volna, már tényleg válság lenne az egészségügyben.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnökének sajtótájékoztatójára reagált, amelyben felszólította a kormányt, hogy hirdessen egészségügyi válsághelyzetet és adjon újabb forrásokat az egészségügynek. A DK-s politikus szerint az Orbán-kormány tudatosan teszi tönkre a magyar egészségügyet.

A Fidesz a közleményben azt írta, "ha a DK-n és a többi bevándorláspártin múlik, az egészségügy is tényleg válságba kerülne, mert az európai baloldal legalizálni akarja a bevándorlást, amelynek az is a része, hogy egészségügyi ellátást akarnak biztosítani migránsok millióinak".

Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt folyamatosan elvette a pénzt a kórházaktól, és az összeomlás szélére sodorta a betegellátást - közölték.

Hozzátették, a Fidesz 2010 óta pótolja a Gyurcsány Ferenc és kormánya által elvett pénzeket, stabilizálta a kórházak működését, építi, felújítja és fejleszti a kórházakat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!