Fidesz: Karácsony és párttársai rövid időn belül másodszor is visszakoztak átgondolatlan ötleteiktől

Belföld, 2020.10.29

"Sikerült elérnünk, hogy Karácsony Gergely és párttársai rövid időn belül másodszor is visszakoztak átgondolatlan ötleteiktől" - írta a Fidesz az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

A kommüniké szerint a nagyobbik kormánypárt kezdeményezésére néhány napja a főváros vezetése a pesti alsó rakpart hétvégi lezárását szüntette meg a téli időszakra, most pedig - szintén felhívásukra - a "teljesen komolytalan" országgyűlési javaslatukat vonták vissza a járványhelyzettel kapcsolatban.

Az Országgyűlés honlapja szerint az azóta visszavont, A koronavírus-járvány elleni küzdelemről című határozati javaslatot hétfőn nyújtotta be a Háznak Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnök-frakcióvezetője.

A Fidesz a hibák belátásának képességét üdvözlendőnek tartja, hozzáfűzve: "felelős politikai szereplőktől azonban az átgondolt, komoly, szakmai kezdeményezéseket és intézkedéseket várják a Budapesten élők". Ezért novembertől javasolják "az átgondolatlanul felfestett biciklisávok megszüntetését", és a fővárosi közlekedés résztvevőinek bevonásával szakmai koncepció kidolgozását.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!