Fidesz-KDNP: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek még több migránst hozzanak be

Belföld, 2019.01.19

A Fidesz-KDNP szerint az Európai Parlamentben ezen a héten ismét "kibújt a szög a zsákból", a magyar baloldal ugyanis bebizonyította, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is kész minden bevándorláspárti javaslathoz a nevét adni.  

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége újabb elképesztő javaslatokat fogadott el ezen a héten.

Kiemelte, a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a "Soros-szervezetek" újabb lehetőséget kapjanak további migránsok Európába segítésére. A "Gyurcsány-párti" Molnár Csaba és Niedermüller Péter, valamint a szocialista Ujhelyi István és Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását - közölte.

A kormánypárti politikus szólt arról is, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint "az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást".

Nacsa Lőrinc szerint ebből is látszik, az unióban két oldal áll egymással szemben: a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes. "Ezért nagy a tét a következő EP-választáson, mind Európában, mind a hazai színtéren ez a két oldal fog egymással harcolni" - jelentette ki.

Hangsúlyozta továbbá, a "magyar ellenzék aláírt Soros Györgynek", így a bevándorlásellenes oldalon egyetlen erő, a Fidesz-KDNP maradt, amely továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseli.

Nacsa Lőrinc kérdésre válaszolva megerősítette, a kormány Ciprussal tárgyal az ötéves börtönbüntetése kétharmadának letöltése után szombaton szabaduló Ahmed H. kiadatásáról, aki ennek a folyamatnak a rendeződéséig idegenrendészeti őrizetben marad.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!