Halálra égett egy ember egy szegedi hétvégi házban (Frissítve)

Belföld, 2022.09.10

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, miután kigyulladt egy hétvégi ház Szegeden - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.

Vadrózsa sor tűzeset Mukics Dániel közölte: szombat reggel hat órakor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Szegeden, a Vadrózsa soron kigyulladt egy hétvégi ház. Három járművel tizenegy tűzoltó vonult a hatvan négyzetméteres faszerkezetű hétvégi házhoz, amely teljes terjedelmében égett.

A tűzoltók a ház udvarán egy sérültet, az épületben oltás közben pedig egy holttestet találtak - tette hozzá. A tűz keletkezési körülményeinek feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít.

Portálunk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a házban egy 50 év körüli férfi vesztette életét, egy másik embert pedig égési és egyéb sérülésekkel szállítottak kórházba. Úgy tudjuk, hogy a férfi, aki a házban lelte halálát nehezen mozgott, a másik ember pedig úgy menekült meg a tűz elől, hogy kimászott az ablakon, de így is megsérült. A Vadrózsa soron egyébként számos hétvégi ház van, az épület amelyik kiégett például csak egy füves területen keresztül közelíthető meg, szomszédok sincsennek a közvetlen közelében.
(MTI)

Címkék

Vadrózsa sor Tűz

Galériánk

Vadrózsa sor tűzeset Vadrózsa sor tűzeset Vadrózsa sor tűzeset
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!