Hallgatóival közösen ünnepli 5 éves évfordulóját a Rádió 1 Szeged

Belföld, 2022.11.07

Világsztár dj-párossal ünnepli 5 éves évfordulóját a Rádió 1 Szeged. A népszerű rádióadó a hallgatókkal együtt ünnepel pénteken a Sing Sing Music Hall-ban.

Rádió 1 Szeged 5. születésnap beharangozó
Pontosan 5 éve, 2017. november 7-én, 17 órakor a 87.9 Rádió 1 elhozta Szegedre Balázsékat, az Igazi mai slágereket és megtöltötte élettel a nappalok mellett az éjszakákat is. 

Ezt az 5 évet közösen kell megünnepelni! Ezért november 11-én Szeged legnagyobb és legrégebbi klubját, a Sing Sing Music Hall-t tölti meg élettel a 87.9 Rádió 1 csapata. A World Is Mine RadioShow házigazdája Willcox, és az ország legismertebb franciája, Cooky mellett ezúttal érkezik az európai slágerlistás  “Drunk” szerzőpárosa Olaszországból, a The Cube Guys! 


Sőt, a felejthetetlen Rádió 1 Szeged Születésnapra bárki megnyerheti VIP belépőjét, csak figyelni kell a felhívást minden nap dél és 2 óra között a 87.9 Rádió1-en. 

De ez még csak a kezdet. A 87.9 Rádió 1 a bulit követő hetekben virtuálisan bejárja  Szeged legfontosabb helyszíneit, amelyeket ha felismernek a hallgatók, menő okostelefonokat vagy akár az összesen 500.000Ft értékű Árkád Szeged vásárlási utalvány egyikét is megnyerhetik. 

Az ország legnépszerűbb ébresztő showja több alkalommal is a napfény városából köszöntötte Magyarországot a roadshow-k felejthetetlen hangulatú műsoraiban. A helyi hírösszefoglalókban és programajánlókban a város minden fontos eseményéről beszámolnak a hallgatóknak, akiket rendre az ország legismertebb lemezlovasai táncoltattak meg minden egyes este az éterben és évente többször is, Szeged legnépszerűbb szórakozóhelyein. Legközelebb november 11-én, a Sing Singben.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!