Házi őrizet – biztonsági bejárati ajtó

Belföld, 2019.07.17

A bejárati ajtó külleme és szerkezete kulcsfontosságú része otthonunknak. A szerkezeti hiányosságok és a régi zárak használata védtelenné tehetik ingatlanunkat az illetéktelen behatolókkal szemben.

Biztonsági ajtó
Egy külső rács vagy hevederzár már nem jelent kihívást a betörők számára. Az ideális megoldás egy olyan biztonsági bejárati ajtó lehet, amely nem csak belső szerkezeti kialakításával, hanem külsejével is meggyőző. A Nívó Biztonsági Ajtók ezeknek a feltételeknek maximálisan megfelelnek. Az egyedi méretben és színben gyártott ajtók nemcsak a biztonságérzetet növelik, hanem esztétikailag is magas szintet képviselnek. Saját stílusunk és ízlésünk szerint alakíthatjuk az ajtó színét, mintázatát és akár az üvegbetétek elrendezését is.

Előny az ügyfélnél

Ha a Nívó Biztonsági Ajtót választja, otthonát, családját, értékeit biztonságban tudhatja. A Nívó biztonsági bejárati ajtó 3-6 mozgatható és 3 rögzített csapozatát 3 egymástól független, betörésbiztos zárszerkezet kezeli, ezzel garantálva a tökéletes védelmet. Az ajtó ellenáll a külső erőbehatásnak, feszegetésnek, hiszen az ajtótok körkörös zártszelvénye szilárd és ellenálló. Az ajtólapba beépített acéllap további védelmet jelent. A biztonsági ajtót, kialakításától és a helyszíntől függően zárt, illetve félig zárt lépcsőházba és részlegesen nyitott bejáratra is kérhetjük. Egyes termékeket kifejezetten a panellakások bejáratához ajánl a gyártó.

A biztonság mellett

A biztonsági ajtó beépítésével nem kell többé rácsok mögött élnünk, és az idejétmúlt hevederzárnak is végleg búcsút inthetünk. Az ajtók egyediségét mi határozzuk meg, és a gyártó
garantálja. Az ajtóburkolat ellenáll a víznek, így könnyen tisztítható, és a rozsdásodással sem kell számolnunk. A felszíni kezelésnek köszönhetően karc- és fakulásmentes felületet kapunk. A céget, nevéhez hűen, mind a kivitelezés és a beszerelés során az igényes munkavégzés és kiváló minőségű anyaghasználat jellemzi. A biztonság és az elegancia mellett a Nívó ajtók kiemelkedő hang- és hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. Az alkalmazott hangszigetelési technikának köszönhetően jelentősen csökkenti az otthonunkba be-, illetve kijutó hangokat, zajokat.

Tudás és garancia

Minden egyes darabnál, a helyszíni felméréstől kezdve a gyártáson át egészen az ajtó beépítéséig, kiválóan képzett szakemberek végzik a munkát. A szakértelem, az innovatív megoldások, az egyedi elképzelésekre szabott gyártás mind a cég jellemzői. Teszi mindezt kiváló és változatlan minőségben, ezért rendeltetésszerű használat mellett, mechanikai meghibásodás esetére a gyártó 10 év teljes körű garanciát vállal. Legyen szó akár tömör vagy biztonsági üveges megoldásról, a Nívó ajtók a Magyar Biztosítók Szövetsége betörés és lopás elleni követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!