Hétfőn nyit a Ludovika Aréna uszodája

Belföld, 2018.08.29

Szeptember 3-án, hétfőn nyit a Ludovika Aréna uszodája - közölte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) szerdán a honlapján.

Azt írták: az elmúlt hónapokban tartott próbaüzem sikeresen lezajlott, így a legújabb fővárosi uszoda meghatározott idősávokban elérhető lesz bárkinek 1500 forintos napijeggyel (diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint a belépő), valamint többféle bérlettel.

Az uszoda nyolcsávos 25 méteres úszómedencével, 10x15 méteres tanmedencével várja a vendégeket, amelyekhez wellnessrészleg is tartozik, gőzkabinnal és finn szaunával.

Az uszodát a Nagyvárad tér felől a parkon átsétálva, a Diószeghy Sámuel utca irányából pedig a sorompós kapu mellett található gyalogos bejáraton keresztül lehet megközelíteni. Az autóval érkezők a szomszédos utcákban tudnak parkolni.

A Ludovika Aréna uszodája általában hétköznapokon reggel 6 és 8 óra között, valamint este 6 és 10 óra között, hétvégén reggel 8-tól este 8-ig lesz nyitva. A nyitvatartás az oktatási és kiképzési igények, valamint sportrendezvények függvényében változhat - írta az NKE.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!