TV műsor

HIBAIGAZÍTÁS - Fegyházbüntetésre ítéltek két fóti kannabisztermesztőt

Belföld, 2019.09.12

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 2019. szeptember 11-én 13.59 órakor kiadott, Fegyházbüntetésre ítéltek két fóti kannabisztermesztőt című anyagunk 1. bekezdése helyesen:Nem jogerősen több év fegyházra í t é l t e k két fóti kannabisztermesztőt - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-t.

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT - Fegyházbüntetésre ítéltek két fóti kannabisztermesztőt

Budapest, 2019. szeptember 11., szerda (MTI) - Nem jogerősen több év fegyházra ítéltek két fóti kannabisztermesztőt - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szerdán az MTI-t.

Egyiküket négy, másikukat négy és fél év szabadságvesztésre ítélték jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt - írták a közleményben.

A két barát 2016 szeptemberétől 2017 februárjáig közösen termesztette és tárolta a kannabisznövényt. A belőle nyert drogot eladták, a bevételen egyenlő arányban osztoztak. A másodrendű vádlott maga is fogyasztott a kábítószerből.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész mindkét vádlott esetében a büntetés súlyosításáért fellebbezett. Mindkét férfi védője téves tényállás és minősítés miatt, valamint a büntetés enyhítéséért fellebbezett, a másodrendű vádlotté pedig az ítélet hatályon kívül helyezését is kérte.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!