Hidvéghi: ismét tüntet Budapesten a "Soros-lista"

Belföld, 2019.02.10

Ismét  tüntet Budapesten a "Soros-lista" - így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak.

"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" - fogalmazott Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak.

Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.

"Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten" - mondta.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. "Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra" - közölte.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!