Hollik : A Fidesz-KDNP kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt

Belföld, 2018.12.07

A Fidesz-KDNP kormánya mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt, ezért támogatja, hogy a dolgozók a magasabb kereset érdekében mindig önként vállalt munkavégzésre kapjanak lehetőséget, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - mondta Hollik István kormányszóvivő pénteken.<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;A kormány hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban Hollik István kijelentette: ez a kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt. "Szemben a szocialistákkal, akik egymillió embert tettek munkanélkülivé, mi már közel 800 000 munkahelyet teremtettünk és folyamatosan emeljük a béreket" - tette hozzá.

Hollik István szerint a kormány célja most is az, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat.

Ezért a kormány támogatja, hogy a dolgozók lehetőséget kapjanak az önként vállalt munkavégzésre, hogy így többet kereshessenek, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - tette hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!