Horror: Lefolyótisztítót öntött ismerőse fülébe

Belföld, 2022.11.14

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki részegen, kábítószer hatása alatt öntött lefolyótisztítót ismerőse fülébe, ezzel maradandó károsodást okozva neki.

Rendőrség
A vádirat szerint a férfi és ismerőse egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23-án egy nagyobb társasággal. Az este folyamán a vádlott alkoholt és kábítószert is fogyasztott jelentős mennyiségben, majd a földön fekvő részeg ismerősét úgy próbálta meg felkelteni, hogy a fejére vizet öntött. Mivel azonban nem ébredt fel, a férfi úgy döntött, hogy a sértett fülébe lefolyótisztító granulátumot önt, amelyet a társaság több tagjai is mobiltelefonjával felvett. A sértett felébredt, majd megpróbálta kimosni a fülét, azonban a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket. A borzasztó fájdalmat átélt férfit kórházba szállították, ahol azonnali műtéteket kellett végezni rajta, sérülése maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult.

A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja. A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!