TV műsor

Hőség - Vizet osztanak a BKK munkatársai a főbb budapesti csomópontokon

Belföld, 2021.06.23

A hőség miatt tasakos vizet osztanak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) munkatársai szerdán és csütörtökön négy forgalmas fővárosi csomóponton - közölte a vállalat az MTI-vel.

Hőség - Vizet osztanak a BKK munkatársai a főbb budapesti csomópontokon A BKK szerdai közleményében emlékeztetett, harmadfokú hőségriasztás lépett érvénybe kedd éjféltől.

A vállalat munkatársai a Blaha Lujza téren, az Örs Vezér terén, a Móricz Zsigmond körtéren, valamint a Széll Kálmán téren - helyszínenként 2000 tasak, azaz 1000 liter vizet - osztanak szét várhatóan 10 és 15 óra között.

Kitértek arra is, a Fővárosi Önkormányzat a kerületi önkormányzatokkal együttműködve két hűsítő szigetet is létrehozott a Boráros téren és a Baross téren, ahol napenergia által hajtott ventilátorok és növények segítik könnyebben elviselni a hőséget.
(MTI)

Galériánk

Hőség - Vizet osztanak a BKK munkatársai a főbb budapesti csomópontokon Hőség - Vizet osztanak a BKK munkatársai a főbb budapesti csomópontokon Hőség - Vizet osztanak a BKK munkatársai a főbb budapesti csomópontokon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!