Idén is meghirdették a Stádium-díjat

Belföld, 2020.02.02

Idén is meghirdették a Kárpát-medencei magyar középiskolásokat megszólító Stádium-díjat. A Széchenyi István szellemiségét szimbolizáló elismerés a diákok szavazatai alapján adományozható a tudomány, közélet és művészet kategóriában - mondta a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnöke az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Széchenyi Tímea közölte, várják a fiatalok javaslatait a jelöltekre, majd az érvényes jelöltek listájának közzététele után szavazataikat. A díjat november 16-án adják majd át.

Az alapítvány elnöke kifejtette, céljuk az, hogy a fiatalokkal kommunikálva találják meg a Széchenyi István szellemi és erkölcsi hagyatékát szimbolizáló elismerés díjazottait.

Az alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap segítségével a diákoknak lehetőségük van a jelölteket bemutatni és népszerűsíteni. A díj egyben a nemzeti és keresztény értékrend megerősítését hivatott szolgálni - jelezte.

Fazekas István, a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap főszerkesztője elmondta azt is, hogy a lapot a magyar ifjúság lapjává alakítják át, változtatnak a tematikán, elsősorban a fiatalokat szólítják meg, tágabb teret adva a fiatalokat érintő kérdéseknek és a tehetséggondozásnak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!