Ismerje meg Ön is a Levendula Home-ot

Belföld, 2019.05.19

Hallotta már azt a mondást, hogy „Mens sana in corpore sano”? Egy római költő Iuvenalisszatíráiból származik, és magyarra fordítva azt jelenti, hogy „Ép testben ép lélek”.

Levendula Home Pontosan ez a mondás szolgáltatja a Levendula Home tevékenységének fő motivációját is, hiszen mai rohanó világunkban alig jut idő arra, hogy a testi és lelki egyensúlyunkra oda tudjunk figyelni. Pedig ez kifejezetten fontos dolog lenne akár a testi, akár a lelki egészségünk megőrzése érdekében. Rövid cikkünkből most Ön is megismerheti a Levendula Home-ot, és azt a tevékenységet, mellyel megoldást kínálnak a különféle mozgással vagy egészséggel kapcsolatos igényekre vagy problémákra.

A fő motiváció

Ambrus Antónia, a Levendula Home vezetője a saját bőrén tapasztalta meg, mennyire nehéz időt és energiát szánni a rohanó, munkával teli és elfoglalt életmód mellett a testi, valamint a lelki feltöltődésre.

Ez a felismerés volt az, ami aztán arra sarkallta, hogy létrehozzon egy olyan helyet, ahol komplex módon képes segítséget nyújtani az egész család számára. Éppen ezért, a Levendula Home úgy lett kialakítva, hogy otthon érezhesse itt magát az is, aki a hagyományos orvoslás híve, illetve az a családtag is, aki a komplementer medicinát, a természetgyógyászatot részesíti inkább előnyben.

Egy nyugodt közeg, ami gyógyulást és feltöltődést kínál

Amennyiben valaki relaxálni, szépülni szeretne, vagy éppenséggel a testmozgás hiányzik az életéből, akkor a Levendula Home-nál nagyszerű szakemberek fogják őt segíteni abban, hogy teljes mértékben az igényeihez illő szolgáltatásban részesüljön. Természetesen a családi programból a gyermekeket sem szabad kizárni, ezért kerültek bevezetésre szép számmal olyan foglalkozások is, amik számukra is minőségi időtöltést jelentenek. A Levendula Home egyik fő erőssége pontosan a komplexitásból fakad. Ez a komplexitás segíti elő, hogy az egész család számára valós, személyre szabott segítség és időtöltés álljon rendelkezésre.

Ha a legfőbb területeket szeretnénk összefoglalni, akkor az egészséget és a szépséget mindenképp ki kell emelnünk. A Levendula Home elnevezés pedig remélhetőleg tovább erősíti azt a tényt, hogy mindez nem egy rideg, steril környezetben valósul meg, hanem egy barátságos, komfortos és szerethető helyen, ahol az egész család otthon érezheti magát. Hogyan lehet igénybe venni a Levendula Home szolgáltatásait?

Az elérhető kezelések és szolgáltatások listáját, illetve ezek pontos részleteit a levendulahome.hu oldalon lehet részletesen is áttanulmányozni. Online időpontfoglalásra természetesen van lehetőség, illetve telefonon további tájékoztatás is igényelhető.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!